_ave2702

AL MEER DAN 1.000 WERELDWIJDE PHOTOWALKS!

Wij maken samen met de boswachter van PWN, Evert-jan Woudsma en fotograaf Anthony Verolme een prachtige fotowandeling van ongeveer 2 uur in het Noordhollands Duinreservaat. Het start- en eindpunt is Gasterij Kruisberg in Heemskerk. Er is volop gelegenheid voor het fotograferen van: het prachtige duin- en boslandschap in hopelijk prachtig ochtendlicht, paddestoelen, Schotse hooglanders, ‘wilde’ paarden, vogels, spinnenwebben met dauw, misschien wel een vos, enz. Je vindt al diverse indrukken uit dit gebied op de Instagram accounts van Anthony en Evert-Jan: @verolme en @bosw8ter.

Boswachter Evert-Jan Woudsma zal ons alles vertellen over dit prachtige duinlandschap en Anthony kan je, als je dat wilt, wat tips en tricks over fotografie geven. Het maakt niet uit wat voor camera je hebt en wat je ‘niveau’ is. We maken er gewoon een mooie fotowandeling van voor het goede doel!

Je kunt je hier GRATIS aanmelden en het maximum aantal deelnemers is 50. Deze photowalk wordt gehouden in samenwerking met KelbyOne en wij ondersteunen hiermee het Springs of Hope weeshuis in Kenia. Jouw donatie op die dag is dan ook van harte welkom en zal voor 100% ten goede komen aan het weeshuis!

_ave9418

FOTOWEDSTRIJD

Je kunt jouw mooiste foto’s van deze photowalk insturen voor onze fotowedstrijd. De winnaar ontvangt een e-book naar keuze (t.w.v. $ 23,99) van Scott Kelby, de oprichter van KelbyOne. De winnende foto doet automatisch mee met de wereldwijde KelbyOne fotowedstrijd!

Informatie over het Noordhollands Duinreservaat:

PWN beheert in opdracht van de Provincie Noord-Holland ruim 7.300 hectare duingebied, onder meer het Noordhollands Duinreservaat. Het Noordhollands Duinreservaat is een van de grootste natuurgebieden in ons land. Het gebied strekt zich uit van de terreinen van Tata Steel bij Wijk aan Zee tot de Schoorlse Duinen. Het is zo’n 20 kilometer lang en gemiddeld 2,5 km breed, met een oppervlakte van 5.300 hectare. Het gebied omvat duinen, strand, binnenduinrandbossen met veel reliëf en enkele kleinere natuurgebieden. Kijk voor een virtueel voorproefje op PWN.

Praktische informatie:
Datum: zaterdag 1 oktober 2016, van 10-12 uur.

Toegang en route:
Auto parkeren: Neem de duiningang Het Kraaiennest ter hoogte van de stoplichten bij Rijksstraatweg 122a in Heemskerk, tegenover restaurant de Patatoloog. Als je bekend bent in dit gebied kun je natuurlijk ook een andere duiningang nemen. Volg daarna ongeveer 1,6 Km het verharde pad, dan vind je vanzelf de Gasterij aan je rechterhand. Houd dus in verband met de starttijd rekening met de extra tijd die je nodig hebt om bij de Gasterij te komen.

Voor een bezoek aan de duinen heb je een duinkaart nodig, een dagkaart kun je, als je geen jaarkaart hebt, voor € 1,80 kopen (betalen met PIN) bij de duiningang, of via de myorder app op je smartphone. Klik hier voor de mogelijkheden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anthony Verolme, e-mail [email protected], of schrijf een berichtje via Instagram of Facebook.

Wandel en fotografeer mee en ondersteun het Springs of Hope weeshuis in Kenia!

BELANGRIJK: JE KUNT DONEREN TIJDENS DE INSCHRIJVING OP DE OFFICIËLE WEBSITE

(Contant geven tijdens het evenement kan natuurlijk ook, wij zorgen ervoor dat alles bij de organisatie terecht komt)